Dagens Industri politisk färg

DI Politisk inriktning eller färg:

Politiskt obunden

Nyheter från Dagens Industri

Dagens Industri är nordens största affärstidning.

Senaste nyheterna från Dagens industri

 • Tidigare Alstom-anställd häktad för mutbrott
  En man från Växjö har häktats misstänkt för att ha betalat 18 miljoner kronor i mutor. Mutorna ska ha gått till politiker och tjänstemän i Litauen för att tågföretaget Alstom skulle ta hem affärskontrakt, rapporterar lokala medier.
 • Turkiet portar 4.000 offentliganställda
  Ytterligare över 3.900 anställda inom den offentliga sektorn i Turkiet har stängts av från sina tjänster, uppger regeringen. Nästan 1.130 inom de rättsvårdande myndigheterna drabbas, liksom omkring 1.000 anställda inom militären. Dessutom stängs omkring 500 akademiker av från sina tjänster.
 • EU-toppmöte: UK kan ej plocka russin ur EU-kakan
  EU-toppmötet på lördagen slog fast att Storbritannien inte kan plocka russin ur EU-kakan. Storbritannien får inte heller delta i delar av inre marknaden, som till exempel finanssektorn.
 • Ipsos: MP under riksdagsspärren
  Sju av tio väljare anser att regeringens krishantering fungerade bra efter terrordådet i Stockholm. Men medan ett av regeringspartierna, Socialdemokraterna, fortsätter uppåt rasar Miljöpartiet ned till 3 procent — klart under riksdagsspärren, enligt en ny opinionsundersökning från Dagens Nyheter och Ipsos.
 • Så maximerar du bilens andrahandsvärde
  Går du i bilköpartankar och vill maximera chansen till ett bra andrahandsvärde? Då finns det en hel del att tänka på. Det är stor skillnad på hur olika biltyper, märken och tillval står pall mot värdeminskningen. 

powered by RSS Just Better 1.4 plugin