Dagens Industri politisk färg

DI Politisk inriktning eller färg:

Politiskt obunden

Nyheter från Dagens Industri

Dagens Industri är nordens största affärstidning.

Senaste nyheterna från Dagens industri

 • Säpodirektören: ”Det är så lite som behövs för att ta fram djuret i dig”
  Näringslivsprofilen Mark Vadasz bokdebuterar med ”För vem, för vad?” 1945 lämnar 25-årige Kornel Vadasz koncentrationslägret Mauthausen och vandrar hem till Ungern. 1951 fängslas han på nytt, torteras och döms till döden men kommer igen. Nu släpps ”För vem, för vad?” skriven av sonen och Säpo-medarbetaren Mark Vadasz.
 • Jacob Rees-Mogg: May bör avgå
  Toryledamoten Jacob Rees-Mogg, brexitpåskyndare som lett upproret mot May, säger till BBC att resultatet av omröstningen är förödande för premiärministern och att hon nu bör ompröva sin ställning.
 • Theresa May vann förtroendeomröstning
  Storbritanniens premiärminister Theresa May sitter kvar som partiledare för Konservativa partiet. Det står klart sedan försöket att avsätta henne genom en förtroendeomröstning misslyckades. May vann omröstningen med röstsiffrorna 200–117.
 • Handelsro gav uppgångar i New York – men mattades av sista timmarna
  Wall Street tog rygg på Europa och stängde högre under onsdagen, men uppgångarna mattades av tydligt de sista timmarna. Mildare tongångar från Donald Trump i handelsfrågan med Kina höjde annars humöret.
 • Bitter eftersmak på kaffestrid
  En tysk domstol säger nej till den 82-åriga tyska kaffemiljardären Albert Darbovens lösning för att hålla sin son utanför familjeföretagets styre. I stället för sonen ville han adoptera en 56-åring från den tidigare konkurrenten Jacobs.

powered by RSS Just Better 1.4 plugin