Dagens Industri politisk färg

DI Politisk inriktning eller färg:

Politiskt obunden

Nyheter från Dagens Industri

Dagens Industri är nordens största affärstidning.

Senaste nyheterna från Dagens industri

 • Experter varnar för stagnerande löner efter brittiska tillväxtnedskrivningar
  Storbritanniens budgetkontor levererade ordentliga nedskrivningar av den brittiska tillväxten i samband med att regeringen presenterade sin budget på onsdagen. Nu varnar experter för att de brittiska hushållen kan stå inför en lång period med fallande levnadsstandard och stillastående löner.
 • Cyber Monday ger Black Friday konkurrens
  Black Friday sparkar igång den viktigaste säsongen för USA:s detaljhandelskedjor. En tredjedel av deras årliga försäljning sker fram till jul. Men den växande e-handeln gör att Cyber Monday på måndag blir allt viktigare.
 • Ohly: Jag bad om ursäkt för närmande
  Tidigare Vänsterpartiledaren Lars Ohly träder fram i metoo-kampanjens spår, efter att själv ha blivit anklagad och polisanmäld av en kvinna.
 • 75 Allra-miljoner beslagtagna i Sverige
  Kronofogden ska säkra 340 miljoner från de brottsmisstänkta i härvan kring pensionsbolaget Allra. 75 miljoner har hittats i Sverige, och nu jagar åklagaren de återstående miljonerna som man tror är gömda utomlands.
 • Stena Line växlar upp – och sjösätter AI i stor skala
  GÖTEBORG. AI spelar huvudrollen när Stena Line ska säkra ökade vinster och fortsatt överlevnad för företagsimperiet.  Innovationschefen Amer Mohammed berättar om paradigmskiftet som nu sjösätts av Stena Line.

powered by RSS Just Better 1.4 plugin