Lokala nyheter Stockholm

Vad händer i Stockholm?

Lokala nyheter från Stockholm hämtade från SvD

 • Uppgifter: Offren var gärningsmannens föräldrar
  En man och kvinna i 75-årsåldern knivskars till döds i Sollentuna i natt. En man i 35-årsåldern har anhållits misstänkt för dubbelmordet. Offren var den misstänkte gärningsmannens föräldrar, rapporterar Aftonbladet.
 • Man gripen misstänkt för dubbelmord
  Två personer knivskars till döds i ett radhusområde i Sollentuna, norr om Stockholm, på onsdagskvällen. En misstänkt gärningsman kunde gripas kort därefter.
 • Polisen backar om uppgift kring dödsskjutning
  När polisen i slutet av juni sköt ihjäl en man i 30-årsåldern i Bagarmossen påstod de att han hade skjutit mot patrullen. Nu meddelar polisen att uppgiften inte var korrekt, rapporterar Expressen.
 • Så blev Kungsholmen näringslivets nav
  Kungsholmens utveckling mot att bli en industristadsdel inleddes redan på 1640-talet då kronan, som då ägde ön, donerade den till Stockholm. Tanken var att den nya stadsdelen skulle bli ett centrum för hantverkare och manufakturer. I ett samarbete med tidskriften Företagshistoria publicerar SvD Näringsliv här historien om hur Kungsholmen blev näringslivets nav.
 • Olycka orsakade stopp i tågtrafiken
  Tågtrafiken på sträckan mellan Stockholm och Uppsala påverkades efter en olycka där en lastbil har kört in i en järnvägsbro i Norrviken, norr om Stockholm. Vid 9-tiden meddelade Trafikverket att trafiken kan återupptas igen.

powered by RSS Just Better 1.4 plugin