Lokala nyheter Stockholm

Vad händer i Stockholm?

Lokala nyheter från Stockholm hämtade från SvD

 • Demonstration för nyopererad Fikru Maru
  Den fängslade svenske hjärtläkaren Fikru Maru har opererats i Etiopien. I kväll demonstrerar människor för hans sak utanför etiopiska ambassaden.
 • Hittade orm i vasken – flydde hemmet
  Ett par i ett hus i Bergshamra norr om Stockholm fick en chock när de upptäckte en orm i köksvasken. Den cirka en meter långa ormen ringlade iväg under köksskåpen medan lägenhetsinnehavarna flydde ut ur lägenheten.
 • ”Äntligen en SVT-serie med njutbar dialog”
  ”Juicebaren” är inte nya ”Boys” – Caroline Ringskog Ferrada-Nolis debutserie är tvärtom en lyckad dramakomedi som varvar välfunna iakttagelser med strålande dialog.
 • Boende kan inte flytta tillbaka efter storbrand
  Elva personer, bland dem flera barn, fördes till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Upplands-Bro norr om Stockholm. Enligt räddningstjänsten kan det dröja länge innan boende kan återvända hem. Boende i lägenhetshuset hoppade från balkonger för att komma undan lågorna.
 • Fortsatt spaning efter dubbelmordet i Rinkeby
  Polisen letar fortfarande efter både gärningspersoner och flyktbil efter dubbelmordet i Rinkeby, där två unga bröder sköts till döds i fredags. Det fordon som polisen tog i beslag i lördags har inte undersökts tekniskt men tros inte längre vara kopplat till händelsen.

powered by RSS Just Better 1.4 plugin