Lokala nyheter Stockholm

FREE ROAMING FOR INTERNATIONAL CALLS!
Check out the best international Sim Cards and save up to 80% on your phone calls, go to roaming free sims and travelsim!
FREE ROAMING FOR INTERNATIONAL CALLS!
Check out the best international Sim Cards and save up to 80% on your phone calls, go to roaming free sims and travelsim!

Vad händer i Stockholm?

Lokala nyheter från Stockholm hämtade från SvD

 • Nytt jätteåtal för nätövergrepp
  Ännu ett jätteåtal gällande sexbrott mot barn på nätet lämnades i dag in av åklagare. Det nya fallet gäller en 24-årig man som misstänks för brott mot 59 flickor i åldrarna 12-17 år, spridda över hela landet.
 • Stockholm höjer skatten 35 öre
  Den rödgrönrosa majoriteten i Stockholm föreslår att skatten ska höjas med 35 öre – till 17,68 kronor. Höjningen är högre än de 15 öre som S tidigare flaggat för.
 • Stella Fare lämnar politiken efter intern konflikt
  Efter en intern schism inom Folkpartiet i Stockholmslandstinget lämnar Stella Fare, 55 år, samtliga politiska uppdrag. Hon anser att FP bara intresserar sig för sjukvården och struntar i trafikpolitiken. – Det har blivit ett gammalt konservativt parti. Därför överväger jag att lämna partiet också, säger Stella Fare till SvD.
 • Spänt i stadshusets lunchmatsal
  Det nya styret har tagit över i Stockholms stadshus på allvar i veckan. SvD följde med nykomlingarna och huvudmotståndarna Sissela Nordling Blanco (Fi) och Maria Danielsson (SD) på deras första dag på jobbet. En har fått vara med och styra, den andra kommer göra allt för att höras.
 • De nya borgarråden i Stockholm
  Här är de nya borgarråden i Stockholms stadshus:
 • Kritik mot nedläggning av Bromma
  Att en majoritet i Stockholms stadshus ska arbeta för att stänga Bromma flygplats till 2022 kritiseras både av forskare och av Stockholms handelskammare. – Flygkapaciteten är helt avgörande för näringslivets konkurrenskraft, säger Björn Hasselgren, forskare på KTH.
 • Slussen kan bli en miljard dyrare
  Nya Slussen ser ut att bli en miljard dyrare än vad som tidigare sagts – slutnotan landar på drygt nio miljarder kronor, bedömer nu tjänstemännen vid exploateringskontoret. Socialdemokraterna flaggar för ”en total genomlysning” av projektet när de tar över makten i Stadshuset.
 • En död i skottdrama i Blackeberg
  En person sköts till döds och två skadades på en restaurang i Blackeberg i västra Stockholm på tisdagen.
 • ”Omöjliga krav” på vården i Stockholm
  Från Saco och Vårdförbundet kommer skarp kritik mot de hårda sparbetingen mot Stockholmssjukvården. Det är orimligt med krav på effektiviseringar som är slentrianmässiga skrivbordsprodukter och som inte tar hänsyn till vårdbehoven, säger de två fackliga organisationerna i ett yttrande.
 • Sex män häktade för grov våldtäkt
  Sex män har häktats misstänkta för en grov våldtäkt i Sundbyberg utanför Stockholm i juni, skriver DN.se . Från åklagarhåll är det locket på, utredningen sker i största hemlighet under omfattande sekretess.

powered by RSS Just Better 1.3 plugin